installation av parabol...

Japp i dag har dom installerat viasat parabol. jag tycker det är lite krångligt,men det är väl bara i början antar jag. jag brukar kunna lära mig ganska snart. men jag tittar ju så sällan på tv så då blir det ju inte att jag lär mig..
Idag ringde jag en signal till Carola. det blev 2 timmr i luren.men det var trevligt...
Senare ringde Ann-Helen en sväng med, hon hade inte riktigt fattat det som hände i går med Börje. Han är ganska känd i Söderköping söderköpingsprofil som man kallar .honom. men det var Lollo med, och Lasse blir nog en plåga för söderköpings profilen. Han är den som springer omkring på stan och pratar med alla om allt och inget.
Turisterna vet vem han är kan jag lova.
Men i alla fall har jag pratat med några i dag som inte uppfattade vad som hände i går
Polisen kommer att skicka papper till oss, och från rättsläkaren mm kommer med hit,vi vil ju vet vad som hände honom.
Själv har jag forskat lite i begravning och sådant. man mste ju få hjälp med den biten ekonomiskt. men det skulle man få. Pratad med min moster i morse om den saken. och det var bra att få reda på det. så allt inte blir så mycket på en gång. Sen ringde roger till sin syster och berättade den tråkiga nyheten. men dom tog det rätt bra. dom tänkte på mor som får ta den ena döden efter den andra, Hon ville inte överleva sina barn. hon har pratat med gud om den saken,men han värkaar strunta i hennes böner. Aå vi hoppas det är slut på allt elände nu.
att det får räcka med de två bröderna och att lollo kommer hem och frå ett avslut i vigd jord
Nu ska jag avrunda för kvällen
god natt....

  • 94 visningar

Gillar