Inläggning

Ja det ville min kurator göra med mig som jag mår. Men jag kan inte lämna mina djur för då dör dom. Jag får kämpa vidare utan den hjälpen. just nu är jag på topp i ett skov. det är fruktansvärt jobbigt. För ett tag sedan när jag var nere, önskade jag att jag fick bli lite manisk, men jag tar tillbaka det. Det är fruktansvärt jobbigt.Idag har jag eldat, städat inne. sen blir det kaninburar om jag klarar det med ryggen, för det är den som säger ifrån nu.jag har varit uppe sedan Roger åkte till jobbet, så det blir tidiga mornar och tidiga kvällar. i natt har jag sovit i alla fall. mer än jag brukar göra. men så går det åt thealen, stilnoct och Lergigan abilify mirtazapin
Alla dessa ska man bli trött på,men inte i mitt fall. Jag kan ta dessa och efter en stund så kan jag kolla tv eller något annat kul. för trött blir jag inte.Khyla har fortfarande tratten på sig, såret på foten vill inte läka ordentligt, Så vi smörjer in den varje dag med salva.
Men cushings sjudom gr att hon får sämre immunförsvar. så hon åker på massa saker hela tiden.
Det triggar med igång mitt mående. allt spring till veterinären och apotek mm den ena medicinen blir hon tokig av och det tog några dagar innan hon blev Normal igen. Nu är hon som hon var innan med. men hon tyckte det var jobbigt..Idag ska jag försöka få i lite färg i håret med. med detta mående så blir allt skit. till och med utseendet lider. Så jag har ganska mycket utväxt i hårbotten, ser lite knasigt ut.
Vi får se om jag får besök i dag eller hur det blir.
Jag Hoppas att alla får en bra dag. idag. Kramar oM

  • 86 visningar

Gillar