Inget cellprov i dag :-(

Nä Inget cellprov idag Tråkigt som bara fan.. Jag behöver väl inte skriva varför det inte blev av. jag har bokat om till den 19/10 i stället.

Jag ville verkligen ha det här provet. Det känns som en evighet fram till dess. men vad ska jag göra. Kan inte göra nått åt det.

Idag är det Måndag igen och Roger Jobbar, Jag ska träffa min kurator i dag. Det är en månad senast. Nu finns det att prata om denna gången. .

Ihelgen har vi lyckats såga lite ved. Roger hade fixat grus som vi kunde lägga igen lite hål på vägen. blev kanonbra. Sen hämtade vi lite virke som vi hade fått av en granne. Det sågade vi upp i Lördags. Så det blev en hög. Skulle ha tagit ner Paviljongen men den var så blt så vi får vänta till det är lite bättre väder. Men sen åker den ner för i vinter.

Roger fick reda på i Lördags att Lilla gubben var borta. Han trodde mig inte först, då han sett honom under dagen i buren. Men som jag sa till honom, det var Legolas, Jag ville inte att han skulle veta det på ett tag då han blir så ledsen. eftersom det är hans favorit kanin. Det var en sak vi kom överens om att inte säga när jag valde att ta bort honom. Så jag gjorde inget fel... Han blev väldigt ledsen när jag berättade för honom. men han förstod varför jag gjorde det.

Jobbigt att ta hänsyn till en människa på det sättet. Jag kunde inte vara ledsen eller visa någonting om det. Jag kunde inte prata om varför jag mådde dåligt eller var ledsen. Men nu vet han som sagt och jag kan göra fint på graven med.

Han ligger Hos Kurras. bara ett litet stycke därifrån. Men det blir bra när det blir klart.

Nu ska jag avsluta detta. Ses en annan dag.

  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer