Inget att skriva

Ja jag inte så mycket att skriva just nu. Just nu sitter jag i mitt sovrum och tittar på beck filmer. från den första filmen. det finns ju en och annan film att plöja igenom. från 1-37 och jag inte minns fel.
nu är jag på mannen med ikonerna nr 2
Idag var Sandra och Joel ute så Roger hjälpte Joel med bilen. det gick ju bra. tog ca två timmar.men dom blev nöjda med jobbet.
idag har jag parat kaniner. jag har en kaninhona som tydligen inte går att para, hon är inte mottaglig. har försökt 3 gånger nu. så ja det blev en annan kaninhona i stället och det funkade bra såg de ut som i alla fall. hon försökte visa hanen hur det skulle gå till i början. men han visste redan hur så vi får se runt den 12 februari om och hur många det blir. Imorgon kommer det ett par från Linköping och hämtar lilla Grolle som jag kallar honom. Grå liten söt pojke..
Idag rök hundarna i hop lite. Roger kelade med en av dom och det blev svartsjuk direkt..
Jo så gick vi i naturreservatet i dag ca 3 km mindre men nära.... JG Hr gått Brunneby rundan varje dag i stället, lite lättare när man har tre hundar att hålla reda på, inte i skogen där dom drar åt olika håll och man snubblar över stock och sten.
På tal och att snubbla. jag slog i som en klubbad oxe utanför våran grind när vi kom hem. Snorhalt där jag gick. bena vek sig bara undan och där låg jag.
Idag fick vi en sorglig nyhet med. Husse som vi kallar honom har lämnat oss efter en tids sjukdom han hade syrgasmaskiner mm orkade inte prata i telefonen annars hade man pratat lite mer med honom. han var som min björnpappa. han var stor som en björn. han påminde lite om min pappa storleksmässigt
Han visste att jag kallade honom som en brumbjörn.
Han begravs den 24 januari. vi får se om vi kan gå eller inte på den..
Nu ska jag avrunda för kvällen och lägga mig och försöka sova lite. Roger lyssnar på musik.
så god natt alla

  • 74 visningar

Gillar