Ingen Lollo än

Nä inget fynd än.
Känns galet att inte hitta det minsta bevis på vart han finns.
Polisen har utredningar om det kan vara ett brott eller någonting annat. Vi tror det är ett brott bakom detta försvinnande. Men som vanligt får vi reda på saker sist, Inget hört om hans konto ännu. Vet inte när han rörde sina pengar sist. Alla mår sämre och sämre hela tiden. Roger mår skit. Han tar itu med sina sorger på sitt vis. och en annan sitt eget. Skallgång i går var det,men inget hittat då. Så det är bara vänta och vänta. men hur blir det med hans räkningar lägenheten mm om han inte kommer hem hem. Inget får man veta om det heller.
I allt elände så finns et ju glädje med, Underbart väder till ex solen står högt och det är underbart varmt. Har sålt två kaniner. så nu är det bara 3 kvar. Och snövit är parad med Charlie. så runt den 5-6 juni kommer det smått, om allt går som det ska..
Idag fyller min äldsta dotter 28 år. Helt galet att det är så länge sedan jag fick barn... Min yngsta fyller 26 den 16 maj..
Den 5 maj blev mina pojkar 11 år. Snuttis och zacke. den 5 maj var min kompis födelsedag. den 5 maj för 4 år sedan gick min pappa bort. om 3 dagar har jag varit rökfri i 4 år. Den 10 maj skulle min bror fylla 53 år. och för ett år sedan den sista tog min bror livet av sig.Han blev 50 år och 4 månader. Den 15 maj gick barnens pappa bort i hjärtstopp. Han skulle ha blivit 60 år i april.
Men ja jag vet inte det finns hur många sorgedagar som helst i maj. Dock 4 födelsedagar. Men man får ta vara på sakerna i alla fall. Inget någon gör åt en. Nu ska jag ut och kela med mina kaniner lite. Men jag skriver om det händer något intressant.

tjillevippen.
Margitha  • Vardag
  • 53 visningar

Gillar

Kommentarer