Ingen besiktning

Nä ingen besiktning av min bil i dag då bio gasen inte funkar. Det är så typiskt. Alla dagar har det funkat men inte nu. Tänk om det är sen dom höll på med bilen på verkstaden. då kanske det blev någon sladd kvar som blev glömd att sättas tillbaka. Blir ju orolig nu. Förhoppningsvis är det bara en säkring som gått. Men vi kan inte besikta den i dag i alla fall. Och killen som hjäpte oss förut med den är i väg på jobb, så han kunde inte hjälpa oss i dag.
Ikväll har vi varit på en kortare promenad med hundarna. det är varmt så man orkar inte gå så långt.Imorgon är det dags för Blodtrycket igen. innan midsommar. sen blir det veckan som kommer onsdag ev.
Idag har jag beställt delar till Kangoon. Och det gick ju bra. Roger ringde och talade om vilket artikelnummer det var så skötte jag resten..Ja så har i beställt bromsbelägg till hojen med. så nu är det bara bromsbelägg för hela slanten.
Imorgon jobbar Roger sista dagen. sen har han semester 3 veckor.
Spännande att se vad man får gjort då. Vi kan ju inte åka hoj då. måste byta beläggen först.
Jag ska handla det sista i morgon, jag ska göra smörgåstårta till Lördag. Eller om det blir till fredag. har inte bestämt mig ännu.. men jag ska handla det sista till den i morgon i alla fall.
Jag har beställt en klänning med, men den kommer inte än, det tar nog ett tag.. men jag kommer älska den, för färgen är lila. Älskar den på bilden, hoppas den är lika vacker i verkligheten. ..
Nu sitter jag här men ska avsluta nu. och snart blir det sängen, God natt alla...

  • 25 visningar

Gillar