Inga Kommer !!!

Ja det är så att Inga kommer i morgon. det ska bli trevligt att prata i fatt tiden.

Jag var ju på hundutställning i lördags och då kom Anki och Inga ut till oss, men jag hann att hälsa på dom, Dom kunde inte vara kvar eftersom Inga hade Hunden med sig och Hon satt i bilen en stund, eftersom mina inte kommer överens med andra hon hundar så funkade det inte. Men det var kul på hundutställningen, träffade Carola mfl och massa hundar. Fina och rara hudar. fikade med räkmacka Medans jag var i väg bytte Roger framfjäder på Forden.. Vilket inte gick så bra då han inte hade verktyg som hjälpte. men han löste det till slut i alla fall. tur att han har fantasi i alla lägen. så han löste det...

Idag har jag städat Chinchilla burar, och kaninburar, kört lite dynga mm så jag har inte suttit på röven många minuter. Dammsugit och skurat neder planen . Roger satt dit framfjädern till slut i dag i alla fall. för i går kom det värsta regnet så han kunde inte fullfölj arbetet. Men i dag till slut.

Ja så nu sitter jag här en sväng och kollar lite, skriver lite . sen ska jag sova, för jag kommer gå upp vid 5:30 då Roger ska till jobbet, och jag håller honom sällskap snäll som jag är..Men jag hoppas alla får en bra kväll. och ha det bästNu ska jag ut och ta hand om en skällande Pepsi hejdå..

  • 40 visningar

Gillar