IBD ELLER IBS

Ja vad lider jag av i min mage. tydligen utreds jag för IBD OCH IBS
Man blir lite snurig av alla namn och bokstäver siffror i sina journaler. Jag kollade i dag jag har 8 olika dianoser. så man kan ju bli lite tokig
*Myalgi
*Dyspepsi

*Astma

*Muskuloskeletala smärtor

*Gastroesofageal refluxsjukdom utan esofagit
*Bipolär sjukdom

*Morbid obesitas

*Irritabel tarm
Ja det finns en del att läsa när man hr lust att läsa på lite vad som är fel på en.
Men gör man det så blir man bara sjukare.
Jag var hos min läkare ang min magoperation, men hon vill skjuta på den ett år till och med. Jag fattar inte varför. Min dietist säger att vi ska skicka in remisen så fort vi vet va det är för fel på mig.
Man kan bli lite galen av att läkaren har sådan makt över en annan. det är hela tiden dom som bestämmer i slutänden. men jag litar på att dietisten har lite bakom sig i detta fallet.
Blir att börja om lite från ruta ett. men men,nu kan jag ju det redan. då behöver jag inte vara så nervös..Så i går träffade Jag och roger Ewa. min psykolog. det var spännande,men det gick bra, han tyckte hon var bra, det blev jag lite snopen över. trodde han skulle ha alla taggar utåt.
Men han var med för att få reda på lite mer om min sjukdom Bipolär. han är helt borta på den biten.
Så nu förstår han lite mer för hoppnings vis. men men det ser vi snart..
Jag kan inte sitta här så länge till,för jag har en liten vovve innaför tröjan då han fick bada förut. han blev lite frusen och vill innanför. så nu sitter jag och får ont i naken.
På måndag ska vi till dr med våran EP hund ska bli skönt om vi kan få lite medicin till henne efter hennes anfall..Hon har blivit förändrad i sitt humör. Så på måndag ska vi dit och ta en leverprov för att se vad det blir för medicin. Lite jobbigt med alla utfall. jag sover på soffan om nätterna för att hon inte tycker om att den andra voven ligger bredvid mig.
Ja så ligger det till.
ps lider med Min dotter vars värden har ändrat sig radikalt mycket
Hoppas medicinen gör sin verkan snart. Nä nu kan jag inte sitta mer, ha det gott nu alla vakna nakna skoja bara. ha det gott

  • 42 visningar

Gillar