Hur ledsen blir man inte...

Gång efter gång,ställer dom in fallet om Lollo. Igår ringde dom kl 19:50 och talade om att det inte skulle bli i morgon.för det kom ett fall som var viktigare. Hela tiden hör man bara att alla andras fall går före Lollo. Vi börjar bli lite trötta på detta. Och till slut är det för gammalt fall för tv och då blir det inget för det i stället.
Varför är lollo så oviktig. Han är ju en människa,han har barn barnbarn, Bröder syster Mor som inte får veta någonting om vart och varför Han är försvunnen. och när inte ens polisen gör någonting direkt för att hitta honom,så finns det inte så stort hopp.
Idag fick jag höra en sak till och det är att en hackare har hackats sig in på polisens register och hittat alla pedofiler. Men dom har inte tid att leta reda på hackaren för det finns annat som går före. Där ser man igen att ingenting är viktigt för polisen.Är det sedan Dan tog över eller är det över lag som vanligt.
Jag måste säga att det är tråkigt att behöva gå ut på Facebook och tala om att det inte blir någonting i veckans brott denna gången heller, Inte det att folk hoppar på en annan,men det är så tråkigt att behöva ge dom dåliga nyheterna.
Så ja vi får se hur det blir nästa tisdag. Vem blir viktigare än Lollo då.
Jag kan bara tacka alla för det stöd och alla minnesprat om Lollo som kommer och det betyder så mycket.
Ingen har något ont att säga om honom.
Ja idag har jag varit och tränat. Gick bra. crossen 8,30 min cykling 10 min styrka 35 min. sen lite löpning och stretcha sen duscha sen handla,sen apoteket, Nu hemma.. träna i morgon igen
Ska hitta på mat i dag igen... suck suck,
Ja nu vet alla läget om veckans brott. Skit med det...
Kommer nog inte titta på det i kväll bara för ATT
snipp snapp slut på denna gång...,

tjillevippen Margitha

Väntar på Carola innan träningen

Så här ser Carola ut när hon dricker :-)

Detta var god mat i helgen. Köttfärsgratäng och sallad

  • 125 visningar

Gillar