Hundvalpen pepsi

Tja. Nu har vi fått hem lilla pepsi.
Han är helt underbar som valp. biter men är så duktig på att komma när man ropar hans namn. Han kissar och bajjar ute. Han leker bra med de andra hundarna och katterna.
Han kom till oss i fredags. Han har inte verkat sakna de andra. Pappa och mamma. som han bodde med.
När vi åkte hem med honom, sov han i knät. Kattburen ville han ite veta av en gång. Han sover bra på nätterna. första dgarna fick jag springa ner mitt i natten och kissa med honom, det var som att bli småbarnsförälder igen. Tidiga kvällar tidiga morgnar... De andra hundarna var snälla mot honom och det är jag glad över, att det gick så bra som det gjorde.
Han är försäkrad regestrerad mm. allt som ska vara med en valp.
Om 3 veckor ska han ner till dr och få litet stick.men jag tror han är ganska tuff. Han är tuff mot de andra hundarna. Han morrar och leker tufft mot dom.
Idag blev det lite hårda tag av en av mina brudar. han skrek som ett barn som fått stryk. när jag fick upp honom skrek han ett tag,men sen gick det över och han somnade i knät hos mig. Nu i kväll har han släpat ut vareviga leksak på golvet under bordet i köket. jag hade alla leksaker i en låda,men inte längre. Men jag får lära honom att lägga tillbaka när han lekt klart.Nu ska vi snart upp och mata chillorna sen sova.. Nu dag i morgon nya utmaningar.Source error

Han är stor som en foppa toffla st 42

Pappan.

Mamman

  • 72 visningar

Gillar