Hundan så kul

Helt underbart..
Hundan så kul vi har haft i dag med hundarna. Lola var ute med ena sin vove och vi skulle träna lite, Det var inte samma hund som i går. någon hade nog bytt ut henne mot någon annan. Hon ville inte äta upp mina hundar i dag.. Det känns bra för min del med,Dom var bredvid varandra utan nått. Min lilla Dam uppkacksa sig lite, men inget mer. Vi gick brunneby runt och utan någon som helst panik eller nått. Nästa måndag samma sak. Det är nog det ända att träna träna träna. Katterna satt som iglar på bänken i dag. Kurras trodde jag skulle äta upp hunden hahahaha. nä då.... men hon såg arg ut. Musse kom och nosade lite i närheten. Så dom var inte rädda i alla fall. 
En snabbis blev en långis idag. men trevligt var det i alla fall..... ska se om jag kan fixa hem kapslar till kaffemaskinen till nästa gång. 
Nu ska vi snart kolla lite tv. sen är det sängen som gäller, Nu i morogn blir det träning, jippi. ett par dagar sedan. ska kämpa muster ur mig....
Idag slarvade jag och Roger, vi tog en pizza,det blev för att det blev så sent innan maten blivit klar och roger var hungrg efter jobbet. Men det blev ju fel det med.Ja det är tur man inte tar åt sig av komentarerna i alla fallen av det som skrivs.
Jag kn stå för den pizzan,eftersom vi äter det så sällan. en gång i månaden. om inte mindre. ....
Nog om denna pizza nu.

 

jag är anorlunda

Jag avslutar. med en liten Låt

  • 31 visningar

Gillar