Höst

Hösten är här nu och fort kom den med.
Jag har börjat träna igen. Har haft uppehåll sedan Maj. Men nu har vi börjat igen..Det kändes bra.. Mjukstartade lite sen ökade vi. jag har haft träningsvärk sedan första gången vi var där, men jag kämpar ändå. Blev en brunnebyrunda i dag med. tog den direkt efter träningen. Hundarna ville ut och då är det bara att hänga på.. Skulle ha fått besök i dag, men det blev avblåst på grund av sjukdom.
Jag har fixat skålar till kaninerna nu när det börjar bli kallt går det inte att ha flaskor för då fryser dom sönder. Brudarna är ju sjövilda om dagarna, dom välter allt som går att välta och allt annat..
Så nu hoppas jag att burarna håller för i vinten och hoppas det inte blir för mycket snö. tur vi har snöslungan i allafall. slipper skotta för hand. Mammograffi med ska det bli nästa vecka. inget jag ser fram i mot, men det är ju skitbra att det finns. och det bästa av allt,Det är gratis. direkt efter den så blir det träning med Mia. så det är bara att hålla i pattarna hahahahah.... nÄ INTE riktigt så illa. I morgon om det funkar ska vi ta årets sista tur med Hojen. men bara om det inte är kallt attan. för då vägrar jag.. Då kan han åka själv. Igår blev det att städa burar hos både kaniner och chichillor. Så nu är det bara lite kvar på chillasidan. Stora buren kvar. men det kommer i helgen...Eldat i dag. Nu är det dags för den saken igen. trappa ner och trappa upp lägga i och elda så det blir varmt inne..
Nu ska jag avrunda detta. Hoppas vi ses snart igen. har varit slarvig att skriva ett tag nu igen.. Men vi ses när vi ses---

  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer