Hör och häpna

Jag har tagit steget mot en hörande värld. jag har kontaktat hörcentralen så jag kan kolla min usla hörsel, jag har haft hör apparat förut,men då var jag ung och tyckte det var pinsamt.Nu är jag gammal och behövande. Blir många missförstånd när jag inte hör, och dom kan leda till att man blir osams. Hänt många gånger i detta hus kan jag lova.
Jag önskar att jag får hjälp nu och att det hjälper mitt förhållande lite med.
Jag tog tag i det i går. tack vare min kusin fick jag snabba svar och kunde ringa på en gång. och det gick så fort att jag hann inte ångra mig
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter av den. ute snöar det... Uppe i sängen ligger Roger sjuk. så det är tyst här hemma och jag gör inte det jag brukar göra när han inte är hemma, för att ta hänsyn till honom. så städning och diskning får vänta till han kommer ner.
vilken hänsynsfull kvinna jag är :-) ibland för mycket om jag får säga det själv.
Igår var det någon som försökte ta sig in på min Facebook, så den blev spärrad. jag kom inte på lösenordet så jag höll på att få skaffa en ny Facebook. men hux flux kom jag in. och fick byta det. som tur att de sa till i alla fall. Ingen som har med min Facebook att göra mer än jag..... Nyfikna människa. fy på dig.
Nä nu ska jag inte skriva mer för i dag.hoppas alla har en bra dag
tjipp

  • 90 visningar

Gillar