hopp om

Livet. ja det kanske finns ett hopp om livet i alla fall. vet ej om medicinen har börjat göra verkan. men jag känner mig mindre trött i alla fall. Eller så är det för att vi har sovit så mycket som vi gjort sista tiden. Utvilad kanske. Men jag har ätit medicinen en vecka i dag. det brukar ta två veckor innan man känner någonting. Men viktmässigt har jag känt i alla fall, jag har gått upp i vikt av den redan. Det är inte roligt.... så jag får se om jag byter ut denna mot sertralin 200 mg i stället. Jag låter det vara några dagar i alla fall. Idag ska vi åka lite hoj. det ska bli skoj. Och vi får se i helgen om et blir väder om vi åker med Min kusin och brutta. Dom var här i går och hälsade på en sväng.

Snygg hoj där. Ja båda två hade fina hojar.

Ja så vad har jag gjort i dag då. ja jag har tagit hand om disken, det är ett steg i rätt riktning. jag har inte orkat med det förut. så det har varit disk på bänken ett tag. men i dag tog jag det. Så jag får se vad jag orkar mer i dag kanske inget mer, men jag deppar inte för det, utan blir glad för det lilla jag orkar med i allafall.

Ja så jag ska vänta på att Ewa ska ringa i dag. Min psykolog, för att se hur jag mår sedan sista besöket förra veckan...

Igår träffade jag två underbara personer på Willys, Annika och Ninna. det var så trevligt att få kramas lite Ja så ligger det till i alla fall. så nu får ni ha en bra dag.

Kram Margitha

  • 48 visningar

Gillar