Hojtur Hasse mats tur.

Hej hopp alla glada. Idag har vi varit i väg oh åkt hoj blev ca 20 mil. Trevligt som attan.
Trevliga människor att åka med. Man börjar känna igen dom mer för var gång man åker. och det är kul.
Jag kan ta det lite från början. I morse gick vi upp och plockade fram matsäck , packa ner. Ser till att komma iväg i tid.
Lagom när Roger kör ut Hojen utanför grinden. slår jag omkull som en klubbad oxe. Vrickar till foten. Aj. Ingen bra början då jag ska kliva på av på av hela tiden och det är vänsterfoten . Ja väl på är allt ok. Ner väntar in alla som ska med. Inte för många och inte för några. Åker vi i väg då känner jag hur det börjar värka i axel fan i stället. Och kissnödig innan jag hann sätta mig på hojen. Jaha urinvägsinfektion mitt i allt. Gilla lägget bara. Kommer till första kafferasten. toan, ja den fick vi inte använda den som var i cafét. så det blev att hitta något annat sätt. Men hittade en Toa tack vare en snäll människa. Sen iväg och småsträcker på benen lite. Kommer till resturangen Sailor i  Oxelösund Hamnen. Maten var god och gruppen satt samlad.  😄
Helt klart det roligaste gäng jag åkt med, Inte nog med det roligaste utan vi fick Chanpanj🎵 med för att en av dessa trevliga människor fyllde 49 år. Men det var inget man kunde gissa heller.
Sen ätit klart börjar rulla lite, och kommer in till Nyköping och så vidare och vidare. Sen kom vi till Kolmården och åkte förbi djurparken . efter det så stannar vi och tar en glass i värmen
Lånar toan med. Då händer det en olycka, En av förarna råkar köra i med sin hoj och vet ej om hon bröt sig eller om någonting annat hände, men vad vi vet att hon åkte inte med ambulansen. Hojen får dom bogsera hem. Vi lämnar denna plats och åker hemåt och det känns skönt att komma hem till hundarna igen. Och dom hade saknat oss med. Så nu ska jag ta min trillbringare med citronvatten och lägga mig. Sova gott med, Och till alla som var med så vill jag tacka för trevligt sällskap och gott humör.
Vi träffas igen tror jag...
Tjillevippen Margitha

                                                         

                                                            

  • 44 visningar

Gillar