höftsnuva

Ja jag fick ett namn på värken jag har i höften. helt sjukt vad ont det gör. jag bestämde mig för att ta två pronaxen och det släppte på 20 minuter. Blev med änns lättare att sitta still. jag kan ibte sitta några långa stunder när värken sätter i gång. Men Helen skrev att det heter höftsnuva och att det är en inflammation i höften. jag går och väntar på att den 9 ska komma snart. Så jag kommer till sjukgymnasten.. Så kanske man får lite hjälp. allt hände efter det att jag ramlade och slog mig den 22 juni. slog I min höft.
Idag har jag fått tag i mitt Tangentbord. Nu funkar mi  dator igen. vanligt tangentbord funkar inte på imac.. är tvungen att ha magic keyboard. Så då blev det ett sånt.
Idag har jag varit uppe sedan kl 6.45.. Roger har fått lite gjort med hondan. i morgon ska han lägga glasfiber.. det blir kanon.
Nu så ligger jag och ska sova snart. Nu dag nya möjligheter i morgon. gått två promenader Idag.. ja just det. Jag har gått ner ca 5 kg på 2 månader. jätte glad när jag ställde mig på vågen. höll på att gapa rätt ut. men höll igen. Men så glad blev jag..  jag hoppas det fortsätter neråt..
Men jag tror det är sedan jag höjde abilify so. jag gått ner i vikt. jippi. duktiga jag.. 
Nu slutar jag. ha det bäst nu alla..

Gillar