Hjälp

ja nu har jag fått hjälp och det känns skitbra. Jag har ju haft Migrän för många många år sedan. Då fick jag imigran sprutor.. Dom hjälpte mig den tiden. Nu har jag fått tillbaka min migrän igen. Men nytt är att det flimrar i ögonen, jag ser en massa sicksack mönster som jag inte har haft förut. Jag ringde Geria i går och frågade om medcin, men dom hänvisade mig till Ögon i stället. Jag ringer ögon, men dom hänvisar mig till Geria igen.
sagt och gjort får jag en telefontid, Dom ringer och säger att jag ska komma ner på lättakuten.
Jag gjorde det i morse. Fick den läkaren jag hade förra gången. Underbart trevlig läkare. Hon undersökte mig och vi konstaterade att det var Migrän. Hon rådfrågade en anan läkare om jag skulle få en spruta där nere eller om jag skulle ta tabletter hemma. Det blev det sistsagda. Jag fick Sumatriptan Amneal 50 mg och Pronaxen 500 mg ..
Jag blir klar där nere och åker hem. Åker och handlar lite ägg först. sen hem. och redo för ett nytt anfall. Jag kände det var på väg så jag tog en tablett. Ja och jag vet inte om det slutade därför eller om det bara var en aning migrän. Ja ja, men nu har jag ingen huvudvärk mer för stunden i alla fall.
Men jag måste bara säga att jag blivit bra behandlad på vårdcentralen. Det har gått fort med tider och utredningar går som det ska. Skönt.
Nu sitter jag här en sväng och ska väl hitta på någonting annat.
Ja så var det det där med detta jävla aktivitsarmbandet är ju en resa för sig själv. Dom ringde till mig från Inglestas XXL sa att det var på väg igen. men jag vet inte till vem i så fall. för jag har inte fått någonting om att det är på väg tillbaka. Jag skriver och skriver ringer och ringer. Men det händer ingenting.Jag fick svar igår på att det är jag som håller i ditt fall, och hon återkommer så snart hon hört något nytt igen. Men det händer ju inget. Jag tror inte jag får se det mer. det känns som XXL inte är så seriösa.Jag vill ha det tillbaka. det kostade som sagt 1499 kr
Nu ska jag avsluta här. ha det så gott nu alla..


  • 71 visningar

Gillar