hjälp

Äntligen får jag hjälp med mitt blodtryck. Jag har mätt det i över en vecka nu. och jag har lagat på runt 165/100

Det framförallt på morgonen. kl 5.30 när jag mätt, Så nu äntligen får jag hjälp. Hoppas det blir bra. Men det är jobbigt att må skit och ha ont i huvudet hela tiden. man har hela tiden trott det varit migrän, och man har tagit medicin som inte har hjälpt. men nu vet man ju varför. Så nu ska jag prova Amlodipin 5 mg sen ska jag återkomma om ca 6 veckor. Men jag ska mäta under tiden och se så att det håller si nere.

igår fick jag en tid till psykiatrin. äntligen en läkartid. den 4 juni. det är fullt den veckan. dietisten måndag linda på torsdag. Jahn på fredagen. sen kan det bli inbokat flera möten.

Nu fick jag telefonen så nu måste jag avsluta denna dagen...

Ja det var folksam som ringde upp ang min borelia. Jag ska få ersättning. Så om 10 dagar får jag pengar för att jag har haft borelia och fick penselin mm. Så det var ju en glad nyhet.

Sen i kväll tog jag små hundarna och gick en promenad. Medans Roger tog Khyla på en lite kortare promenad. Ja eller långsammare kan man säga. Jag vill att det händer lite när jag ät ute med hundarna. Roger ska gå och titta på saker och ting. Jag vill gå fort. Han kryper igemfört med mig.

I morgon ska jag börja med nya medicinen. En tablett morgon. Sen får vi se om det är rätt. Jag kände mig jätte konstig förut. Tog blodtrycket och det var på 172/102

Jag kände mig superstressad yr och ont i huvudet.

Det var inte bekvämt alls

Nu ska jag inte skriva mer. Så ha det så bra.

Kram

  • 24 visningar

Gillar