Hinderspröningen klar

Japp i dag fick jag papper på att den är klar. sen är det annat som ska skickas in,men det blir längre fram. så fick jag hjälp av Ninna med tårtorna Tack älskade gumman och tack för blusarna. använder än på en gång. så nu ska jag planera lite, det är ju inte dags förens i Augusti,men man vet aldrig vad som finns för hinder på vägen. måste prata med prästen mm.
spännande allting nu. pirr i magen.
Idag har jag varit ute på promenad med hundarna först en lite sväng, men dom klarade inte av att gå i kylan,dom fick ont i tassarna. så jag gick tillbaka med dom och gick ensam i stället. dom såg inte ut att lida av att jag gick i väg utan dom en stund.
Sen när jag kom hem duschade jag och sen var jag klar för söderköping och handla mat.
var ju tvungen att ha middag. Men innan jag åkte hem så var jag till min bästaste bästa och fikade först. sen hem och laga mat. korvstroganoff ris/makaroner. Nu sitter jag här en sväng.Men i dag blir jag inte uppe så länge, jag har varit uppe sedan sex så lite trött är jag allt. Och så kom Ninna med glädjen att säga att hon ville hjälpa mig med tårtorna. vad glad jag blev.Betyder ju massa. behöver all hjälp jag kan få.
Ska ringa en person till vart efter, men det hinner jag, hon har ganska färsk information om vigsel mm.Ja så ligger det till i alla fall. så ha en bra kväll alla glada.
tjipp tjipp

  • 146 visningar

Gillar