Handblomman

Ja nu har jag beställt en handblomma till dig gumman.
Jag vet att du tycker om det mesta i blommvärlden, men jag ville vara säker i alla fall men nu vet jag. du ska få en fin Blomma..Den kommer ligga och vänta på mig den dagen. sen får du den av mig.
Igår tänkte jag på dig igen och tyckte att det är så sorgligt att du inte finns i livet.. .Jag är glad att vi skrev till varandra strax innan..Glad att vi pratade ut om saker. ja eller skrivit ut kanske man ska säga. Jag är glad fr det.Annars hade man haft det i huvudet hela tiden.Jag har en kul minne med dig,
Det var en fest hos dig på Talgoxestigen. Vi blev bjudna på tequila av Carin din dotter, och när du tog den så lät du så konstig. stog och fräste och grymtade av smaken. :-) såg hel festligt ut. . Men du fick in dig lite av den i alla fall. Just den kvällen minns jag att Carin snodde med sig en rulle toapapper, som hon hade gömt innan för tröjan .Hon trodde inte den skulle synas hahahahah.
Jag tror det var en nyårsafton eller nått sånt. Men som sagt din min. den var fin.Jag hoppas du inte har ont mer och att du har det bra där du är... Jag hoppas du spökar lite för mig..
Du hade alltid glimten i ögat. full i bus...Du hade barnasinnet kvar.. Du var väldigt omtyckt av många barn...Jag kommer ihåg en annan gång , du ställde upp för mig. Och det var många år sedan, jag tog fr många tabletter..Så jag fick åka ambulans. Men du fanns där fr min Dotter som blev ensam hemma . eftersom Den andra följde med mig i ambulansen .Tack för alla fina stunder och fin tid tillsammans....Vi kommer ses igen en vacker dag. Ha det roligt tills dess. .tjillevippen
vi ses den 9 april... sista vilan..

  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer