Gravid eller inte.

<

>

Ja det har varit för jävligt här i mitt liv nu ett tag....Jag har inte fått min mens som jag ska, helt konstigt. från att alltid ha det till att inte få det alls. Jag har fått panik  när jag tänker på att vara med barn. Skulle ha varit underbart om man hade ett bra liv. och mycket yngre. men idag skulle det vara ett helvete. Jag var på apoteket och köpte ett gravtest idag. och gissa om 5 minuter känns som en evighet. ... det visade sig att det var negativt. tack och lov. Men nu är det så att roger har gått och sagt överallt att vi ska bli föräldrar. idiot.
Idag fick jag en chock med över hur han kan vara tydligen. som tur var inte mot mig, men jag tycker synd om hans EX skämmer ut henne på hennes jobb gapar och skriker fula ord till henne om henne. så jag är så glad att jag inte var med in dit. Hon ringde mig och var så ledsen för att han är som han är. hon tyckte jag skulle lämna honom. Jag är för fin för honom sa hon.
Ja han är inte lätt att leva med, inte när han dricker och bär sig åt, när han är nykter är han en annan människa.
Men som sagt och som tur är var jag inte med barn. JIPPI. Han blev besviken men det skiter jag i, det är min kropp....mitt liv... Nu har jag varit sjuk ett par veckor och så vi har inte tränat då,men vi tog igen det och tränade 3 gånger denna vecka i stället. och i morgon ska vi träna med, så 4 dagar denna vecka. Känns skönt.
Träffade Emma i dag, en såååå goooo tjej. jag är glad att det går bra för henne och att hon har blivit så stor,
Hon är 13 år nu alltså, inte klokt, när jag träffade henne första gången var hon 4-5 år...
Nä nu får det väl räcka för dagen med detta inlägg. ha det gott nu till nästa gång...


  • 32 visningar

Gillar