gräsligt

Ja det är gräsligt men Roger får ju inte göra så mycket efter sin operation. Men nu har han fått gräsklippare på hjärnan. 4 dagen i rad som han håller på att reparera gräsklippare. är det imte det ena felet så är det det andra. suck.
idag har jag varit inne i staden Norrköping. lämnade blodprov och urinprov
kl 8.15 var jag där skulle vara där 8.30 så jag kom hem kl 8.45
jag la mig en stund och det var så skönt. sen fick jag med Roger till city gross och handla lite. och så passade han på att köpa en del till en GRÄSKLIPPARE Ja son sagt på hjärnan.
i morgon ska vi in till stan igen då delen inte var rätt. Så då måste vi byta den.
jag väntar med spänning på proverna. vill ju veta va dom tog för prover. det är gällande mitt blodtryck och min medicin.
på fredag ska jag äntligen ta bort stygnen jag har kvar. jävligt irriterande att det sitter kvar. pillar med tungan där hela tiden och så försöker jag pilla bort tråden. Men det gör ont.. sen ska jag få reda på vad det var för knöl jag hade i munnen. Men det är inget farligt sa han så jag får tro honom.
torsdag en tur till sanna slipa lite. sen har hon semester.
det är nått varje dag.
Roger är sjukskriven till nästa v den 21 juli.  Sen ska han jobba 2 dagar sen en hel v efter det. sen ska han ha 3 v semester. om allt går som det ska. vi ska hoppas på att vi kan lägga in mattan i hallen. Men det blir väl inget av med den saken. kommer hinna dö innan mattan blir lagd. måla skulle vi med göra. suck. blir aldrig som man planerar. 
Idag har jag eldat. Så jag fick ta mig en dusch.  det var skönt.. Nu ligger jag och ska sova. hoppas alla får en god natt. sov gott alla..

Gillar