glaskroppsavlossning.

Ja tydligen lider jag av det då jag beskrev fallet idag för en sköterska. Så dom ringde från ögon I Norrköping och hon sa samma sak. att det är inte farligt så länge som ringen rör sig i ögat. skulle den bli kvar på ett ställe då ska jag höra av mig till ögon direkt.
Så hade jag samtal med kuratorn idag. gick bra. Så ringde jag sjukgymnastiken ang värken som kommer och går. när jag slutar ta pronaxen Så blir värken värre .
Så jag ska dit den 9 september. utredas. Så idag har jag suttit i telefonen större delen av dagen.
Så har jag lagat lite mat.
Ja just det. det kom en snubbe till oss idag. Han skulle byta elmätare sa han.
Brukar nu inte informera om det först.
jo det brukar vi men det fanns inget telefonnummer till er. men vi skickar brev med.
Ja inte har vi fått nått brev.. Så tyvärr så blir det inget av det.
nähä vägrar du ?
Ja
Då måste jag göra en avvikelserapport på det 
Ja gör det.
Han ringde en kvinna och sa att han inte får byta . Men då blir det avvikelse då.
Så han fick åka härifrån.. Han fick telefonnumret till Roger. Så nu har Roger fått ett sms om att dom kommer boka ett nytt försök inom kort.
Men då ska Roger vara hemma. Jag vägrar visa honom till garderoben i sovrummet. blir så jävla fel. Då får Roger göra det.
Idag kom räkningen  för Snuttis. den är betald och klar nu. tog tid innan jag fick räkningen.
idag har jag handlat lite saker till maten. Så snart har jag allt. Lite smått so  fattas bara.. ja plus att jag måste köpa ett nytt tangentbord till min imac  det har gått trasigt. jag letade igenom hela huset efter ett. men inte det inte. Jag har ett svagt minne av att vi slängde alla dom.
tji fick jag för det.
Så biltema eller dollarstore. tills jag vet att det är helt dött. det handske kan börja leva om jag kommer in på inställningarna.. Nu kommer jag inte in.
Så ja det är lite onödigt att behöva köpa ett bara för att det kanske inte är trasigt.
Ja så är det. ikväll blev det en liten promenad med hundarna. . Nu ligger jag och ska sova vart efter .  men hoppas alla får en trevlig kväll . tjillevippen

Gillar