Gå vidare

Hej. Jag ska gå vidare med livet. Jag vet bara att jag har mina svackor. och den är djup. Men min ilska gör mig bara starkare. Jag blir arg på att bli missförstådd i allt jag säger. Jag har skrivit att jag har haft det tufft nu ett par veckor. Jag vet att det går över, men jobbigt. Men det är ju så med mig.. Jag går hos min psykolog och jag pratar med henne om allt, och det är den ända jag kan prata med om allt. För det blir så fel att prata med andra. Jag har flera vänner med att prata med, men jag vet att allt jag genomgår vet ingen. Mer än Ewa... Jag kan bara tala om att för några veckor sedan så var Roger och jag ute och åkte hoj. Min känsla var att bara släppa taget och falla. och det är inte på grund av Någon särskild. Jag kommer alltid ha tankarna där. Hur man gör, Det är tankar jag har varje dag. Hur ska jag göra, vilket är humanast. Ja det är så det är. och det är bara Ewa min psykolog som vet att jag vill släppa taget.
Jag är ensam kvar av en hel familj . Båda bröderna och Min far. Ja visst har jag mor kvar, men det är lite jobbigt med den relationen. Det vet ju många att det kan vara så i ett förhållande med sina föräldrar. allt är inte dans på rosor. 😣
Jag hoppas en dag att det blir bra. Men jag måste överleva ett misslyckande..
Ett lyckat ärende är att min bil är lagad och det kostade inte skjortan..
Jag har inte tränat på en vecka snart och jag har inte ätit sedan i måndags. men det har ju i alla fall blivit 2 kg lättare.. Så ja jag kanske har lättare att gå ner utan mat och mycket rörelse. Igår tog jag en promenad på 2,7 km men jag har svårt att gå längre på grund av min vänstra höft kula, känns som den ska gå rakt igenom kroppen.
Nu har jag tittat på veckans brott. och bonde söker fru. Så nu ska jag väl försöka hitta disk bänken. Har inte lagat någon matsäck till roger eller frukost. Jag har inte brytt mig alls. Han har inte klagat heller. Han klagar aldrig på att inte få mat eller diskat.
Nu kommer jag inte skriva mer för stunden. Missförstå inte det jag skriver nu.
Och ingen annan har tagit någons plats i livet. ps Roger ska till Polisen någon dag med lite papper och se om dom skrattar honom i ansiktet eller inte. Men jag sa att han får inte bara lämna dom för då
slänger dom dom bara.... DS  • 0 visningar

Gillar