FY FAN VILKEN VÄRK

Fy fan för denna smärta man får av magkatarr😥

Det är som tarmvred eller kan tänka mig när man har fått problem med blindtarmen.
Jag har inte ätit på en vecka. Levt på Nyponsoppa och loka.
Allt har bara fart ut ur kroppen på ett eller annat sätt. Detta började i fredag till Lördag natt. Kramp i magen. kräkas som en dåre. toabesök. smärta. Kramper om vartannat. Vi var säkra på att det var magsjuka först. eftersom det kom som ett slag i huvudet.
Jag sov en timme den natten. Trodde jag blev lite bättre på lördagen,men det var ju bara väldigt tillfälligt. Så pass att jag kunde gå ut och mata mina kaniner..städa några burar. Inte alla. stackars kaniner. Sen blev det sängen för min del hela helgen.Ja jag var och matade kaninerna morgon och kväll. och chinchillorna. men sedan däckade jag. Hade feber nattetid. Frös så jag var tvungen att ha kläder på mig och täcke plus filt. Mina hundar har agerat värmedyna på magen.
Så har det hållt på hela veckan, Jag ringde vårdcentralen och prata med dom, och jag förkalrade att jag misstäkte magkatarr för jag har haft det några gånger förut. Hon sa att ingen fast föda utan bara nyponsoppa och vätskeersättning så det fixa vi hem och det gick bra med nyponsoppan,men inte med blåbärssoppan. Sen har det funkat, men jag har ändå sprungit på toan. Ut lika fort som in.
Jo det är ju så att jag började med LCHF för en månad sedan. och folk varnade mig för min mage, men jag tänkte hur jobbigt kan det vara. När man bestämt sig att verkligen ge det en chans. handlade massa saker som man skulle ha hemma och så, Då sket det sig. Magen slogs ut.
Jag gick ner ca 8 kg på denna vecka. Mer än jag gjorde på LCHF PÅ EN MÅNAD Men då ser man hur mycket vätskan gör i kroppen. Ja den gör att man vägen en del. Men nu har jag gått upp 2 sedan jag började med nyponsoppan och lite bröd. Så nu gäller det att vara försiktig. Igår fick Gubben en hel Landgång av mig.Jag tog inte en smakbit. Jag törs inte. Jag har ätit en halv potatis i dag med en bit torsk. Så nu ska jag vara mer försiktig med vad jag äter. och ska försöka börja träna snart igen. Men vill bara att smärtan försvinner helt. och att jag inte behöver springa på ton så mycket.
Idag skiner solen och det är skönt. Min sambo och jag har inte varit såta vänner under denna vecka, Jag har inte varit så rolig alls,men jag bad om förlåt i går, på mitt sätt,med rosor och mat..
Han ber om förlåt på sitt vis, som jag inte skriver här. Ja inte det ni tror nu alltså. Sex.
Nä hä. Vi har en kompromiss. Den får vi ha för oss själva.
Nu ska jag avrunda denna sida för jag ska kolla på något annat att göra. Men vi ses. Utan LCHF.
Tjillevippen..

  • 80 visningar

Gillar