funderingar.

Tja.
Jag har funderingar,om mycket,Men jag vill inte dela med det så mycket eftersom det bara blir fel.
jag har tydligen fel i mitt tänkande, eller ja men så kan du inte tänka,eller känna eller så vidare..
Jag hoppas att alla som vill ha sina åsikter får ha det och inte blir tvingade att ha en annan åsikt för att man inte får det för andra. jag fick medelande på chatten igår av någon som höll med mig men inte tordes skriva det öppen,för att andra har en annan åsikt om det. och så ska det inte vara. Många skriver till mig och undrar varför jag inte är arg. Vad kan jag säga i detta. Jag är arg jag är besviken, ledsen. allt, men jag vill inte visa det för att det finns alltid någon annan som tycker jag har fel.
Jag får hålla saker inom mig eller inom vissa områden. blogga,min dagbok.
idag börjar Roger sin 1 semesterdag. 2 veckor sen jobbar han 2 sen två semester till. Jag har skrivit ner vad vi ska hitta på då. massa roligt inte roligt,
Jag sitter här nere nu och väntar på att någon ska vakna med. jag då menar jag inte hundarna eller så. Utan Roger menar jag... Han är en snarkofagel. hehehehe.
Jag ska se om jag kan lägga ut några bilder på hans bilar och saker på hans facebook. Han ville det. så det får jag väl göra. inte för att jag tror han går ut mer på den ändå,men han får ju lite mer personligt på den.
Jag väntar på att bästa Ninna ska ringa mig senare. Då får jag prata lite skit i allafall utan att någon störs av det...
Men vi ses en annan dag..

  • 41 visningar

Gillar