fullt

ja nu har det varit fullt upp ett par dagar.Det har kommit så mycket snö så man blir galen snart. Och slungaren har gått trasig. det är en rem som inte funkar. Men vi har beställt en ny. Men den kommer väl inte innan snön försvunnit.. Man kan ju hoppas den kommer i morgon. Idag har jag bäddat rent. och det är en pers. när man ska byta i min säng då jag har tyngdtäcke på 9 kg, Det känns i armarna.Tvättat massa med, och eldat, det tar sig så dåligt, så jag blir galen. blöt ved. Inte kul. Ev ska vi köpa lite ved nu i veckan eller i helgen.

Det måste ju finnas ved, det sk bli kallt nu med. runt -15 grader. så det blir ganska jummet inne..

Jag har varit på apoteket i dag med och hämtat ut Khylas medicin. 609 kr. Billigt och bra. Men den hjälper ju. så det är ju bara att betala och se glad ut.

Roger jobbar denna vecka. Han var sjuk förra veckan, då han hade sånna problem med brocket. Efter läkarens behandling. Han hade svårt att sitta. Men då kan man tänka sig hur ont han får efter operationen.Kan tänka mig att det kommer kännas. Han kommer bli sjukskriven ca 2 månader. Och får inte göra någonting. lyfta är förbjudet.Då blir han beroende av mig ja mer än han är nu :-) Han är ganska beroende av mig nu med.

Nu har det blivit ljusare ute, ja det blir längre ljust. kl 16:45 börjar det bli svart. så man blir glad åt varje dag som blir ljusare. Snart är vintern Över ;-) Nä inte riktigt, men men man kan ju önska.

. Nu ska jag ner och stoppa in i pannan. och fortsätta med mitt. så vi ses.

  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer