Fru karlsson

japp nu är jag fru karlsson. Inte ett papper har jag fått skriva under ännu.så jag har inte kunnat träna på hur det ska se ut. men men det hinns nog. Det känns bra att vara gift i alla fall. vi har varit gifta i 12 dagar redan.

Bröllopsresa har vi valt att inte göra någon, då vi är sådana som känner borta bra men hemma bäst..Vi tog en tur till skåne tur och retur helgen efteråt....Roger var nere och köpte en hoj. veteranhoj från 1951. så vi stannade på vägen och åt lite, så vi sa att det blev våran bröllopsresa. Vi är inte så bortskämda :-D

men det ska bli tjejkväll den 7/9-18 det ser jag fram emot vi blir ett gäng på ca 10 st då ska vi äta på Texas Long horn . Jag har beställt bord och så. sen ska v se vilka som kommer, jag vet eb del,men en del har inte svarat ännu. Men kul ska det bli i alla fall...

Just nu sitter jag här och skriver lite, har just avslutat en långpromenad med hundarna..Så nu är dom trötta. så har jag kokat äpplen så jag ska göra äppelgele när jag kommer hem från vårdcentralen. Måste köpa socker innan jag kan göra det klart. men vårdcentralen först,sen handla lite.sen hem och göra gele och äppeldricka med.

fick en recept bok i bröllopspresent så där i ska jag göra drickan i från. hoppas det blir gott.

så kan jag avslöja att jag har fått två kullar kaninbebisar. Rex/lejonhva 13 st allt som allt

pappan till den ena kullen är död, så det blir lite mer spännande att se hur den kulen ska bli ,men dom är lik pappan. det lilla jag fått se av dom för mamman.

Ja så nu vet ni lite om mitt igen. så ses vi nästa gång

  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer