Framfall fortsättnin: Ibland får man tänka till

Ja ibland får man tänka till lite och hoppas på att det funkar på det viset. Det är ju så här att jag var sjuk när jag skulle ta cellprov. Och avboka den tiden. Jag kom på i natt att fan jag kanske skulle höra av mig ang nytt prov.

Sagt oh gjort skrev till dom att jag behövde göra cellprov.

jag får ett samtal här i dag om cellprov. Nu ska jag ta ett på Måndag. Tänk att det kunde gå så fort att komma dit. Då kanske dom upptäcker att jag har framfall. Och kan inte ta cellprovet.. utan att göra någonting annat först. ja jag vet inte hur smart jag var, men det kändes smart i alla fall när jag tänkte på det. Så då kanske jag får hjälp snabbare än två månaders väntetid. .Jag hoppas det funkar.

jag kan med säga att jag mår inte så bra i dag. Psykiskt är jag stentrött i kroppen. Jag orkar ingenting. men måste hålla i gång för att släppa tanken på vad som hänt i dag. Han somnade efter mycket. Han ville inte... Han kämpade på länge. Men till slut så somnade han in för alltid. Han är begravd... Så jag ska göra lite finare på gravplatsen. När det lagt sig lite. Dom var väldigt bra på att hantera det. 900:- Kostade det... Ja det är betalt och klart. så allt är klart. Jag har gjort ett byte i burarna, jag städade efter Lilla Gubben och satt in Legolas där nu. Då kanske Roger Tror att det är Lilla gubben om han inte går fram till buren så klart. Men på långt håll är dom lika. Det ät en bror till Lilla Gubben som bor där nu.

Det är bara Dunis och legolas kvar i livet efter snövit och Charlie... Charlie är med borta....Snövit mamman lever än så länge. Henne har jag.

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer