Förvirrad. glömsk.

Hej..
Nu ett par dagar har jag haft lite problem med saker. Glömska,förvirrad,nervös.stressad.
Jag tycker det är väldigt jobbigt att glömma vad man skulle göra när man tog fram mobilen. glömma att skriva vad jag skulle handla innan jag fick fram papper. Glömt vilka kaniner som fick hö. Blandar ihop saker. Säger konstiga saker. blandar ihop saker. Jag sa i dag till min sambo att så var det nu och att han måste ha överseende med det. Jag gick till apoteket och skulle ha saker där, då frågar jag om hon kanske kan förstå varför jag är som jag är.Hon frågade om det har varit stressigt.
Ja det kan man säga, Svåger spårlöst försvunnen,Död. svärmor låg mer eler mindre in för döden. Mirakel, hon kom hem i dag. Sen att bilen startar när den vill och inte när jag vill. vet inte från dag till dag om jag kommer någonstanns. Om jag kommer hem från träningen när jag varit där.
Så ja lite stressigt är det allt. Och då var det vanligt att man mådde så och att det blev lite galet.
Jag hoppas det går över snart, för jag vill inte ha det så här. vill inte ...
Nu sitter jag här och skriver och Märta (hunden) står och gnäller, bara det gör mig stressad som fan.
Sen att någon blir lite dum och säger saker som han inte kan förstå sårar. Då blir det med jävligt fel. Han säger att jag är så konstig. Ja jag sa att jag inte mådde bra. ,Vilken del fatta du inte. Att jag fått vara den starka i det hela med din mamma och din bror. Jag har fått tagit del av samtal tagit i mot samtal från läkare mm... Jag har fått informera Honom om läget. Jag har fått vara den nyktra hela tiden. så han kan ta sin öl och leva sin vardag. Ja men du kan ju köra,du kan ställa upp, hur jobbigt kan det vara att bara köra till sörping, du behöver ju bara sitta i bilen. Ja vad har jag att klaga på jag Har ju allt på ett silverfat.
Jag har knullat med halva världen,när han bara har haft seriösa förhållanden. Han får säga snusiga saker om mig och mitt liv, men jag får inte säga ett fel ord. för då kan man hålla käften och fara åt helvete.
Ja men ja nu har jag klagat färigt.
Nä det har jag inte, På willys stod det som vanligt en kvinna i miniköket och bjöd på någonting, idag var det paj. Jag sa jag kan inte äta det för jag äter LCHF och då kan jag inte äta mjöl socker mm.
Ja men lite bröd gör väl inget så farligt kan det väl inte vara.
Det är jävligt svårt att stå i mot alla gosaker alla äter. Jag tar mitt blomkål och gurka. Det är dessa fällor man kan åka dit på. ja men bara den här gången då. Ja men lite då. så vidare. då har man snart sluta med LCHF. Abstinensen efter socker. ja, man märker att folk inte bryr sig så mycket om andras sätt att leva,
J nä nu har jag slutat klaga. Så nu ska jag upp och
mata chillorna sen sova...
God natt...


Source error
  • 65 visningar

Gillar