förlorat båda syskonen 🥺

Ja jag har förlorat båda mina bröder. Ronny förlorade jag 1980 i en tågsituation. han fick 17000 aölt ström igenom kroppen. avled ganska omgående .. Jag var 12 år och det känns som igår. idag är jag 51 år än så länge. Jag vet att min bror var så snäll och rar. han gjorde inte illa någon med flit. vi bodde i Åby när detta hände. Graversfors. Vi bodde i en gammal stuga och Ronny bodde i en husvagn utanför. den dagen skulle jag till Inga och äta kräftor. men jag fick pungtering  så jag fick åka hem igen. och fick det lagat. åkte igen men fick pungtering igen. Så hem och hoppas någon kunde laga det. då blev får och bror osams om ven son skulle laga min cykel. i ilska for Ronny Benny och Lennart iväg. dom gick upp till tågtunneln  och leka ned en ståltråd son son fiskade mes. då kom tåget och det blev fullt med el i ledningen och Ronny fick strömmen igenom kroppen. han dog fort.
senare i livet så hade jag en bror kvar. men han tog livet av sig för ca 5 år sedan. Man kan undra vad som rörde sig i huvudet på honom sista tiden.
Så jag har förlorat båda bröderna och min far. snart är det 8 år sedan han gick bort.
I kväll ska vi till Bettan på middag. något man ser fram emot. då jag känner mig deppig har gjort i två dagar. men det är bara att gilla läget. nu ligger jag och funderar starkt på att kliva upp och ut och se om Lisa fått några bebisar..
Vi ses en annan dag.

  • 79 visningar

Gillar