förkyld stackars mig

tja....
Snart är påsken över. skönt. vardag igen. nä bara skoja. Jag har varit och matat kaniner, jagat dom med. en av burarna var öppen,där jag inte hade en aning om att det kunde vara öppet. den andra hade den petat upp luckan på något vis. men men det var dom som fick vara utan mat i natt. 

Idag skulle jag ha haft hundträff,men jag får avstå den eftersom jag i går från igenstanns fick en förkylning bara så där. Och får inte träna heller. Så det är ju bara att gilla läget. Nysa fräsa och ha det gott..
Igår bakade jag små mini tårtor. de smakade bra. Vi åt janson,korv,ägg,köttbullar. mm.skinka med för att inte glömma den. men attan va gott det  var med skinka igen. 
Ja nu sitter jag här och snorar, skulle gå upp och lägga mg igentligen, för mitt huvud bankar, men där uppe skulle jag tro att det ska bablas, så då är det lugnare här nere. 
Roger fick gå ut med khyla i natt vid 4 tiden. Hon var kissnödig..... märta låg under täcket och tryckte så vi skulle missa att ta med henne ut då. och det gjorde Han inte, utan bara khyla...

 

Jag ska avrunda nu och hoppas på att jag blir frisk snart igen, vill träna och umgås med mina vänner..
Tjillevippen..

  • 35 visningar

Gillar

Kommentarer