Förberedelser

Ja nu håller jag på med förberedelser till tisdag den 20 november. Då ska jag ha öppet hus och fira min 50 årsdag. Blir spännande att se hur många som kommer, jag måste ju ha smörgåstårta så det räcker. Igår bakade jag två olika kakor,sockerkaka,rulltårta utan ägg. glutenfria kakorSå det blir något att äta för de som kommer och inte tål varken det ena eller det andra.

Idag ska jag baka lite till för det räcker inte med de kakor jag baka igår, blev ganska få. men det var ju lätta kakor. Idag har jag börjat städa ordentligt till den dagen så jag bara har att små städa resten. sen ska jag ut och ta hand om kaninburarna med, så ska jag på långpromenad med hundarna. det blir ju två olika gånger jag går med dom, Dom rök ihop en gång när vi skulle ut, så då fick jag ta en i taget. Ja en och två... Men det blir ju dubbel motion i alla fall.

om vädret kunde bli lite bättre med så skulle det bli ännu bättre, vill ha sol och fint. inget kul när det är grått och trist. Man känner sig piggare på det viset med solen...Imorgon ska jag till sista delen på atrosskolan. Det blir information om sjukdomen man har. En hel timme tar det besöket

Nu väntar jag på att Roger ska ringa så jag kan gå ut och flytta på mopeden som han har sålt till en kille. Den står i vägen nu. Så jag hoppas han kommer denna gången som han sagt. han har sagt tre gånger att han ska komma, men aldrig kommit. så nu håller jag tummarna.

Nu ska jag avrunda detta och hoppas alla får en bra dag och en trevlig vecka..

  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer