för länge sedan

när jag var runt 12-13 år
Då hände det en massa saker som inte ska hända. Min bror försökte ligga med mig.
men när han inte kunde det. så smög han runt på natten. och letade upp mig och förde in en massa föremål mellan mina ben. Ingen fattade varför jag bytte rum hela tiden. vi bodde i 7 rum och kök, så jag hade lite att flytta mellan. Men när jag var 16 och hade gjort slut tillfälligt med min kille då, så skulle min bror köra mig hem,för jag var så fruktansvärt ledsen. Istället för hem, så körde han till hundbruksklubben i söderköping, Där han stannar bilen börjar tafsa på mig. Jag får panik och undrar vad som händer. Det ända jag får fram den gången är jag har mens... men det fick honom att stoppa.
Han sa bara att ingen kommer tro på dig om du berättar för någon.
Nu hade jag tur som hade en vän som jag kunde prata med. Ingela Jeleff..
Jag visste att han var intresserad av henne och kände att jag måste berätta för henne. så hon kunde hålla sig borta.
Mia föräldrar visste aldrig någonting. Inte fören äldre i livet.
Jag berätta det för min far när han var runt 70 år. han fick en chock min mamma berättade jag det med för, hon ville inte heller ha kontakt med min bror efter det.
Jag genom många år kunde umgås med min bror som inget hade hänt.
Men för ca 15 år sedan hände någonting i gen som gjorde att jag inte ville vara i närheten av honom. fick bara ont i magen när jag såg honom.
Vid detta laget hade han fått en kvinna och gifte sig fick barn.. Han fick en familj igen.
Ja men han blev konstigt tyckte jag. Han åkte för bi här i tåby där jag bor, och körde in på gården, när jag kom ut drog han i väg som en dåre. på en liten väg som vi inte använder på grund av alla djur som går där. och det är ingen körväg.
Jag blev ororlig för att han började kolla in mig. var rädd att han skulle komma och göra sig olycklig på mig för att alla fick veta vad han gjort mot mig.
Jag tyckte det var konstigt det hela att någon från hans familj ringde mig en gång i månaden,samma tid,samma datum. Olika nr. fick jag ännu mer ont i magen.
Men sen efter en tid, så får jag ett telefonsamtal.
Då hans fru. ringer och säger att han tagit livet av sig. han hade skjutit sig i huvudet.
Jag tänkte bara
. jaha han har haft tankar om sin dotter och ville inte fullfölja det och tog livet av sig. Men jag vet inte varför, men det var min tanke då... Idag är det snart 2 år sedan han tog sitt liv. oh jag måste säga att jag är mer avslappnad här ute nu. vet att han inte kommer förbi mer. Idag. då skulle min äldsta bror fyllt år med, men han är i himmelen med pappa och den andra brodern.
Saknaden är enorm efter min Ronny..
Men inget man kan hjälpa. göra nått åt.
ja så är livet lite knäppt och knasigt. man underar ibland hur man kan orka med livet och gå vidare. men det konstiga är att man går på i alla fall. i helgen ville inte jag leva,men jag lever i dag med, helt sjukt vad man kan ända sig från minut till minut.
Jag hoppas alla har en underbar dag i dag. Jag ska träffa en underbar kompis i dag. Annika Landby.. Hom kommer förbi innan vi åker till henne...
Men ha det gött nu alla ...
tjillevippen

Margitha


pappa och Ronny

  • 101 visningar

Gillar