Flyttat hem :-(

Jaha,då flyttade Bebisarna hem till grannarna igen. Tomt blev det ont i hjärtat gjorde det.
Jag tyckte så mycket om dom, så det var väldigt svårt att lämna dom. Min lilla gubbe,gumma.flyttar till mig när det är dags. Jag ska själv ha en kaninkull. Trodde jag i alla fall. Men Saga håller på sig. Jag har kunnat beräkna Alla gånger hon och de andra skulle ha,men nu håller hon igen. Hon skulle ha haft i går. men men. Hon kanske får dom i dag då. Det kan ju ha varit så att han inte kom till 1 dagen. Hanen jag para henne med alltså. Utan det kanske blev dagen efter. Så idag då.Hon har byggt bo och så,men inte plockat päls än.
Ja så lite spännande blir det allt i dag och se om det blir någonting.
Sen så blev det tråkiga nyheter. En kompis från förr somnade in efter en tids sjukdom.Som ett slag i huvudet när jag såg det. Och på samma gång terrorister i Sverige som mördar människor bara för att dom kan. Allt på samma gång.
Är det konstigt att man inte mår så bra psykiskt då.
Sen när det är skit hemma med. Allt man gör är fel. Jag vet att Roger mår dåligt för detta med hans brors försvinnande.Men det ger en inte rätt att säga eller göra vad som helst och sedan bli förlåten gång på gång...Det västa som hände var i går,då blåste dörren igen.Han kommer ut och gapar skriker fula ord, talar om att det är mitt fel,att jag inte satt upp dörren Men nu var det så att jag satt upp dörren,men repet gick av. Så jag hade gjort det jag skulle. Men det sa inte han..
Jag började på en bur i går,och i dag har jag sjukt ont i kroppen,men jag klättrade och bar mig åt. byggde upp en vägg.... Satt ben på ett skåp. så det inte står på marken och blir blött. Sen har jag fixat lite så jag kan lägga tak på det med mera. Nu ska sidorna dit och hyllplan ska dit. så lite pyssel är det allt. Hoppas det går bra till dess jg behöver buren.
Nu orkar jag inte skriva mer för dagen. Tråkigt att känna sig ledsen hela tiden. Man vill ju vara glad. men orkar inte,
Så snipp snapp slut.
Margitha

❤dessa 3 är i himlen, Mina bröder och Min far❤

  • 36 visningar

Gillar