flyttar dag

Japp i morgon och på lördag är det flyttdag för mina 4 fota vänner, 4kaniner flyttar till olika familjer, dom kommer få det så bra så. Känns lite i hjärtat när dom flyttar,men jag vet ju att dom kommer få det bra.En del följer jag på nära håll. smilla och svea dom ser jag nästan av varje dag. Kul att vara med. sen är det några som skickar bilder i bland på en av de som bott här.

Det är roligt när man helt plötsligt får en bild på en kanin.Det betyder att dom inte glömt bort mig.Ihelgen ska jag få en kull till av Dunis och Blacky. spännande att se va det blir för sorter denna gången.

idag har jag kört lite dynga. och städat lite kaninburar. ska fortsätta lite när jag vilat lite till. Jag känner att jag är på väg tillbaka igen, Hoppas det är medicinen som gör verkan.

Igår var vi ute på en hojtur, Vi åkte via v husby , gårdeby. mfl ställen. såg ingen man kände,men det gör inget hihihi, kul att åka lite, men det blev snart svalt, så vi var inte ute så länge igår, lagon på en timma. Senare när vi kom kom, gick vi en långpromenad med hundarna. dom tycker det är så kul, och framför allt i går när det var tre rådjur som var på ett av ängarna. de var väldigt intressant att kolla in. Men dom sprang snart in i skogen när dom så oss.

Idag fyller min yngsta dotter 29 år inte klokt vad tiden går. förra veckan fyllde min äldsta 31 år.

Ja så får vi inte glömma Ronny min bortgångna bror har namnsdag i dag. Ronny. Grattis på namnsdagen min älskade broder.

Nu avslutar jag för i dag..

  • 84 visningar

Gillar