fixat lite i helgen

Ja faktiskt har jag hunnit med en del i helgen. Då vädret varit bra. sågat ved. städat vid kaninburar.lagat två matlådor. gått långpromenader. putsat fönster köket. Så har kanin intressenter varit här. nämligen Ninna och Ludde. dom ska köpa en liten japanteckbad flicka.
Ja så fortfarande inga  biverkningar efter sprutan.
kan säga att forden gick igenom besiktningen. plus en ny framruta på den med. Så nu är den fin. i morgon ska jag ha samtal med Linda kl 11. senare ska jag till tandläkaren kl 16.15 och dra ut tänder. Inget jag ser fram emot kan jag lova.. sprutor ont mm.
Ja så ingen rolig måndag. ska höra med Linda och hon kan boka en tid med min läkare ang min medicin. Ergenylen. jag tror jag har fått denna jävla tandiflamation av den. det står i biverkningar  att tandköttet blir inflammerat. och jag har tandlossning. knölar i tandköttet. det har jag aldrig haft förut. bensår som aldrig läker. klåda på fötterna. vikt uppgång. håravfall.. ja det finns en del. jag vet inte om den är så bra. jag har hört att den är inte så nyttig av flera som har ätit den. dom rekommenderar mig att sluta med den. jag ska i alla fall höra med Linda. Min dietist tycker med att jag ska ta upp det med henne. Dietisten såg ju med att jag gått upp i vikt på ett år. och jag tror jag har ätit den i ett år ca. jag hoppas alla får ha en bra kväll. jag ska lägga mig nu. är trött och ont i huvudet. men inget ovanligt nu för tiden. har fått mycket ont i huvudet ca 2 veckor sedan. inte migrän. nått annat.
Men men. det är som det är. natt natt alla glada.

  • 25 visningar

Gillar

Kommentarer