fixar och donar

ja jag fixar massa hela tiden. idag har jag handlat delar till smörgåstårtorna och assietter mm putsat lite fönster i hallen. fixat en massa tvätt. Det blir en hel del att göra innan den 21 september, och jag vet inte hur många som kommer heller, Men jag gör tårtor så det räcker i alla fall. Har varit i söderköping ett varv och skickat i väg ett paket som vi haft problem med, det kommer tillbaka hela tiden. Men nu ska det inte komma tillbaka igen har dom lovat. Jag har papper på det.

Sen igår fixade jag det sista efter Börje. Han fick tillbaka på skatten och det ska delas upp på syskonen. dom får 312 kr var.

Sen hände en tråkig sak i veckan.Ninnas lila svea gick bort. Jag blir ju orolig då jag har två sysjon till henne. en hane och hona.tänk om det är något ärftligt. så honan blir sjuk eller hanen eller båda två... men jag håller koll. Imorogn kommer det ett par och ska kolla kaninerna. det finns ju 7 jonor och två hanar.

Jag blir galen nu när jag sitter här. Pepsi skäller hela tiden. jag blir så stressad av det. suck. Jag vet inte vad han skäller på heller. jag tror inte han vet det heller. Dom andra två är tysta och lugna.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt här hemma. tvätten ska hängas mm. maten ska lagas. ses en annan dag.

  • 26 visningar

Gillar

Kommentarer