fin begravnig

hej.Länge sedan sist.
Jag ville bara skriva det att svärmor fick en vacker begravning. Fin kista fina blommor massa folk, fika efteråt. träffade släkten den dagen. lite sorgligt att man träffas under sådana omständigheter. men men, det var trevligt att träffas.
Vi fick ju reda på att vi hade glömt ett förråd när vi tömde Ellens lägenhet.. och det var så som hon sa i telefonen att det var från golv till tak. saker möbler mm. Allt står här hemma nu. i trädgårde i vardagsrummet. mm
Jag hoppas det blir i ordning på sakera snart, jag stå inte ut snart.
vi ska planera ett bröllop är det meningen. men det blir skjutet på hela tiden. men nu hoppas jag att vi får tid till den saken.
På lördag ska jag till Ninna och umgås, det ska bli himla trevligt. ett tag sedan vi umgicks ordentligt.
Ja idag ska jag till Ewa och prata av mig lite skönt det med,
Ja så kan jag säga det att jag har gått ner 12 kg på 6 månader. det är jag väldigt stolt över.
mer ska jag ner. så jag kommer i klänningen. nä då ingen fara jag kommer i den som det är.
Sen har jag blivit kaninmormor ige. tre kullar så det rör på sig här. liv i luckan. e kanninunge får jag rädda varje dag, han ligger långt från boet, vet ej om han den kryper i väg, eller om mamman petar ut den ur boet, för det är samma kaning hela tiden.
men det kanske är den som är mest aktiv.
Igår fyllde min ygsta dotter 28 år helt sjukt va tiden går. i år blir jag 50 år. och det har jag köpt en 50 års pressent från mig och roger . En tatuering som sitter där redan nu. tog tre timmar att göra, men det var det värt.
Nu ska jag göra mig klar för stadsturen. ses snart igen

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer