Fikat hos Ninna

Idag har jag varit hos Bästaste bästa och fikat blivit kissad på hahahahah. av KANIN. han gillade inte mig eller så gillade han mig ordentligt. Alltid lika trevligt att få träffa henne. Innan jag var hos Ninna, hade jag handlat på willys, varit på Dollarstore. och kvarnen. köpt mat till mina fyrfota...Senare när jag kom hem var det städning av kaninburar som gällde.

Igår och i dag har jag fått frågan hur jag mår. det jag kan säga är skapligt. och det är skapligt just nu. Känner mig lite nervös för fredagsfesten. men jag hoppas det kommer gå så bra som det ska göra. Annika tycker inte jag ska gå och oroa mig för det. Det kommer gå så bra. Min dotter tycker jag har lätt för nya människor, så jag får tro på dom.. Det kommer att vara ca 8 personer som kommer på festen Annika fyller 50 år och det ska vi fira. jag är så glad att jag blev bjuden. Håll tummarna för att det går bra.

Jag ska ju inte dricka något den kvällen heller. Hade jag druckit hade det blivit mindre nervöst , men jag har inte druckit en droppe sedan 4 maj. och går på kontroller hos Läkare så dom ser att jag inte dricker. ja det är dom som vill ha dessa kontroller. då jag har valt att inte ta någon form av medicin mot drickat.

jag har klarat av att låta bli förut, så då kan jag det igen. Då höll jag upp i 4 år. Så jag kan...

Ja idag fick vi veta att Marie Fredriksson har gott bort. det var lite otippat. det trodde jag inte att hon skulle. Jag vet att hon varit sjuk och så, men jag trodde hon blivit frisk. men tydligen blev det värre i gen... Nu avrundar jag för dagen. tjing

  • 38 visningar

Gillar

Kommentarer