Fastnade


Hej!!!!!
Igår tog jag en långpromenad när jag kom hem från sörping.
Hade isbroddar på skorna och tur var väl det, för gud ini hela H så halt det var. Jag tänkte att om jag går över på gärdet så kanske det går bättre. Jag skule över. fastnar med benet i meterdjup snö. dyngsur blir jag. Kommer inte upp. Höften ville inte så jag satt en minut gjorde nytt försök, men inte då heller. då kom tårarna och desperationen hur kommer jag bort här ifrån. Inte mycket kläder på mig heller hade jag.Ingen som hade hört mig om jag skrikit.heller. visst jag kunde ha ringt till någon, men hur dumt känns inte det.
Fem minuter senare tog jag spjärn och tvingade upp mig själv och det gjorde ont i höften men inte fan vill jag ligga där. och det kan jag lova. Inte var det lättare att gå på gärdet. hård djup snö. Så det blev att gå väldigt försiktigt tillbaka.Märta blev så orolig för mig när jag grät några tårar. Hon hoppade upp på mig och tvättade mig i ansiktet,försökte trösta mig lite, Vem blir inte glad för det. Hemma sen och kall  som en bäver var jag, blöt. Men jag var hemma. Roger sa att jag skulle ha ringt honom, men ja eller hur, Åka från jobbet för att jag inte kom bort från snön.. Men där går jag inte någon mer gång i allafall... hellre halkar jag och bryter mig en att sitta fast och frysa.
KK  apoteket tog jag igår tidigt var jag klar. Hundarna trodde jag varit borta hela dagen,för dom blev så glada.
Idag är det träning igen jippi.. Nu blir det inte fören söndag igen.Mia Jobbar som en galning hihihihi. Nä men hon har ju ett jobb att sköta. så vi tar det vi kan...Nästa vecka är det visst sportlov får se hur mycket folk det är på träningsverket då.
Nu ska jag fundera på lite frukost. eller nått. Kolla träningsväskan med, så allt är i som ska vara i.. Så tjillevippen på er..

  • 36 visningar

Gillar