får man inte ta det sista farväl.


Runt tio anhöriga får vara med på begravninga

  • Runt tio personer, så många anhöriga ska man max vara när man samlas till begravning nu i coronatider. Det är riktlinjer som Thomas Wärfman, kyrkoherde i Norrköping, tagit fram.
  • "10 är ett mått på hur många det rör sig om, men skulle man vara 14 närmaste, ja då är man det. Det handlar om att vi inte kan ha begravningar för uppåt 40-50 personer", säger kyrkoherde Thomas Wärfman.
  • Han berättar också att det kan finnas möjlighet att ordna enskilda avsked för de som inte kan närvara på begravningen.

Ja det sprs om man får det eller om det är samma sak i söderköping..Jag håller tummarna för att man får gå. Om inte så får man överleva det. men det är j sorgligt.

Jag känner detta med Coronaskiten.... Man får dö ensam och begravd ensam. jag hoppas att det går över snart. Ingenting är som det ska. Inga aktiviteter kan man utöva. Jo sporta får man tydligen. det är ju så bra för oss..

Nu har jag blivit mer nojig. Dom som är överviktiga ligger i riskzon för cocorna. det var ju inte så kul att läsa, . Jag ligger risigt till då. Plus astman. så ja jag vet inte hur man ska förhålla sig till allt detta. Jag vill bara att det går över snart. Idag hade jag lite besök här.Inga kom ut en sväng. Så vi fikade, Till och med deras semester fick dom ställa in i sommar. förlorar pengar på det.. Hundens dag blir inställt. Så vi får se om roger får kra sportbil eller om det med blir inställt. Kanske skulle ringa och kolla upp det. Dom vil ju inte att man reser mellan kommuner heller.

Ja så ligger det till i alla fall. vi får se hur det blir med allt.

Ni får ha en bra dag.. så ses vi en annan dag.

  • 63 visningar

Gillar

Kommentarer