Ett tag sedan

<

>

Hej
Ett par dagar sedan jag skrev. Har varit fullt upp här. träning läkarbesök mm. Nu blir det ingen träning fören på Söndag.Idag ska jag försöka handla lite eftersom jag får pengar idag. Behöver uppdatera kyl och frys lite. Ekar i dom just nu. Sandra var här ute i går kväll, det var ett tag sen vi såg varandra. Hon följde med till sörping så jag hämtade mitt paket på ica. blev så nöjd över det jag köpte. Passa som handen i handsken... Lite träningsvärk  i armar nacke, men det är efter roddmaskinen i går. men det är skitbra att man känner någonting. Det var knölfullt i omklädningsrummet. och vi tog det lilla, men det var inget roligt rum, kallt vatten duchen spräja över allt där det inte var någon. slog av lika fort som man starta den. Så det blir inte det rummet mer för min del. Då får vi knöla in oss i det andra i stället. 
Två hundar som löper samtidigt är inte kul. Mina Är som Ursäkta uttrycket nu, men kåta tonåringar, dom kan inte låta bli varandra på hela tiden och försöker... jag kallar det torrjuckar, och dom turas om med så ingen är på mer än den andra..Men nätterna är värst, då får vi köra ut dom i hallen så vi får sova. sen kommer dom in kl 6 på morgonen och somnar som två stenar. så ja inte kul alls..
Men nog med gnäll här nu. Snön försvinner fort nu och det är skönt, men jag tror det kommer massa mer, så det är väl tur den försvinner innan det kommer nytt. Jaha ja, nä inte sitta här mer, utan fixa lite kaffe och sen fixa i ordning mig själv och ner till sörping...
Ha det gott nu alla läsare.....

  • 26 visningar

Gillar