Ellen

Ja idag skulle du ha blivit 95 år. Det skulle ha firats med massa Prinsess tåror . Jag hade antagligen gjort dom till dig som jag brukade göra. Brukar bli populärt bland dina vänner. Jag kommer ihåg när du fylle 90 år och det var massa folk som gratulerade dig, sjöng. spelade piano. Det var en trevlig dag. Du bodde på Tallgården då. Lollo var med då med Kerstin och börje kom senare och grattade dig. Lasse var där med och firade din dag tiigare den dagen.Alla var där och firade din stora dag. idag hade alla gjort det igen om du levat. Och ja om Börje och Lollo hade levat.

Om inte allt detta hade hänt med Lollo och Börje hade du levat i dag tror jag.

Men gnistan tog slut när dom lämnade dig en efter en. Lollo Mördad, Börje hjärtinfarkt inom loppet av två år. det är mycket att tänka på när dessa dagar kommer. Man kommer ihåg att det andra är borta och det är inte som det var förr.

Men jag hoppas du har det bra där du är och att Dom firar din stora dag med dig där du är

Idag har jag lagat lite mat till Roger som han gillar. Pyttipannan med ägg. själv gjorde jag en köttfärspaj till mig. Det var länge sedan jag åt det. Eldat så jag kunde duscha, Nu är det klart med, Jag har varit och handlat en julklapp till Roger idag.

Och på Måndag blir det en överraskning för hans del när han kommer hem, för jag tänker inte säga någonting om vad Ninna och jag ska hitta på. Ja vi ska hitta på saker här.

Nu ska jag avrunda här och önska alla en trevlig kväll.

tjipp

  • 26 visningar

Gillar

Kommentarer