EKG

Ja på fredag ska jag göra ett EKG då jag har haft ont i hjärtat. Men som jag sa tror jag det är ångest. för vi har ju haft det ganska jobbigt omkring oss... och det verkar inte som det tar slut heller. Man får aldrig några svar tillbaka om grejerna kommit fram till dom eller inte.
Men jag sa som det var när jag ringde om tid till läkaren. Men dom gör ett test i alla fall. skönt att slippa ha det i huvudet sen.
Roger väntar på samtal från veterinären ang Khylas medicinering. Det blev ju fel förut. så nu kanske det kan bli rätt. Vad jag förstår har det med dosen att göra. Hon hade kanske för liten dos. och det var det som gjorde henne tokig.
Men vi får se vad som sägs när Roger hör av sig till mig
Idag har jag varit i Söderköping och handlat på Willys,. Det skrek tomt på vissa varor. Men nu är det fyllt igen.
Ja nu får vi se om det kommer bli så mycket snö som dom säger att det ska bli nu. Alltid kul att se hur dom sätter väder. Har ju bara blivit fel varje gång. men men.
På lördag ska jag till Anki på tjejmiddag. Det ser jag fram emot. Och på torsdag flyttar Inga till Norrköping igen ... Då kan man hälsa på lite mer.
Nu sitter jag och funderar på Middagen. Det blir nog Potatisgratäng och kotlett... Roger är inte så förtjust i det, men jag älskar det. och det är jag som lagar maten ... så han får stå ut.
ja så är det idag. Hoppas alla får en trevlig Tisdag nu.
kramar
Tjillevippen

  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer