dödsfall

i chinchilla familjen. Lucky 14 år den 25 maj. Men han somnade in idag.han var min första chinchilla han och sanny. dom fick vi sv ett par i hageby. Sen parade vi dom och nu har vi hm hade 8 st. Nu är det 7 st. Men en chinchilla blir gammal om dom trivs och mår bra. Så jag förstår de familjer som kanske vill ha chinchilla Men kanske avstår när dom vet hur gamla dom kan bli. Många hinner tröttna på dom. Det är lite arbete med dom. men så är det. det är dags att köpa ny pellets. den börjar ta slut nu. Men 25 kg räcker ett tag. Idag har vi även skaffat en bilsterio till min bil. med blåtand och så man kan prata i telefonen via den. smart som fan. Men det gäller ju att koppla in den med. det är väl det som kommer ta tid..
Mina små kaninbebisar växer så det knakar. 2 är tingade. 7 kvar. 5 pojkar och 2 flickor. Det var 6 pojkar och 3 flickor i kullen. hade hoppats på tvärtom. Men man får inte allt.
Ja så kan jag informera om att blodtrycksmedicinen har hjälpt redan. mitt blodtryck ligger på ca 147/95 emot 172/107
och det bara på grund av en liten tablett jag ska ta på morgonen. Så jävla underbart. känner mig inte stressad I kroppen heller.
i morgon ska jag till sanna Tandläkaren. göra avtryck för tänderna. jag är lite orolig för en knöl jag har i tandköttet. undrar om man måste skära bort den. för den går inte bort. den är irriterande att ha där. känner den med tungan hela tiden.
har varit på city gross idag o h handlat lite. Man måste tydligen handla inom tre månader. annars blir man bortplockad  så det visste inte vi. men det är bra priser där. funderar på att kanske handla lite mer där. för Willys har inte så stort utbud.
Ja då ligger det till i alla fall.
ha en trevligt fortsatt kväll. kramen.

  • 17 visningar

Gillar