dödsanonsen

Idag blev det svart på vitt. mammas dödsanons kom i tidningen. Det blev mer på riktigt nu. Nu vet alla att hon är borta.  När det bara var vi så var det inte på samma vis. Utan nu kan alla se att hon är borta. begravningen  hålls inom de närmsta. blommorna blir kanon fina. det är blandade kalla och varma färger. bandet är lila. kistan är lite enklare medans urnan är fin. Men den kommer inte att användas mer än att ha ska till den dagen hon ska ligga I minneslunden i skälviks kyrka. Då blir den kastad. Men candra och jag tyckte den var din. Ingvar med efter ett tag.
Han lät oss sköta det mesta till begravnungen. Han vill ha en sång och det är. Där rosor aldrig dör.
jag vill ha jag ska göra en säng av rosor. med Darin.
jag skulle vilja ha en till igentligen men candra ska med få välja. Men älska mig för den jag är. med ambusk singer
Den låter fick mig tilm tårar när jag hörde den härom dagen. för jag tror att vi var nog lika osäkra på varandra och visste nog inte va den andra tyckte om än. Jag trodde mamma hatade mig. men det vill jag inte tro. jag vet inte om hon villa att jag var hos henne när hon var dålig. jag vet ingenting. jag önskar att hon ville ha mig där nere. att hon faktiskt tyckte om mig. Jag skulle vilja veta vad som rörde sig i huvudet på mamma när hon låg där. om hon visste att vi var där och om hon ville ha oss där.
Nu är jag tjatig.. jag hoppas att jag får svar på de frågorna en vacker dag. vem vet. medium kanske kan medla. Men det är för tidigt än säger dom.
Min pappa har varit och hälsat på efter döden. Han kom fram igenom ett medium och det mediumet sa stämde så bra. Så jag hoppas det kommer att funka igen.
Nu ska jag avsluta för i kväll.
Nu ska jag satsa för att Roger inte får äta vad han vill i 3 dagar. eftersom han ska göra en röntgen så nu blir det strickt.
Men jag återkommer en annan dag. kram

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer