Döda bebisar

Tyvärr blev det två döda kaniner. En stor och en som hon hade tuggat på.
så gör en del mammor när dom äter upp moderkakan.
Nu värkar det som hon inte har flera i magen. för det har gått många timmar sedn hon fick dom. Så det var ju lite tråkigt att det blev så. :-( Håller tummarna för att Snövit får några i börjar på maj då i stället.
Jag trodde ju att det var något fel med saga eftersom hon inte fick när jag trodde hon skulle ha, hon gick över tiden så att säga. och det kanske fanns en anledning till det.. Dom kanske var dödfödda eller så. jag hoppas det för sagas skull. Men tråkigt som sagt.
Och ja sen har vi telia historian. Den tar visst aldrig slut heller. Men Zarah har kämpat med nebbar och klor till att vi ska få till det priset vi blev lovade från början.. Dom skulle ringa i dag,men dom har inte ringt, så då hoppas vi på att dom står för det i morgon. Tråkigt med att alllt ska gå åt pipsvängen hela tiden.
Nu eldar jag så jag kan bada lite. Det blåser småjävlar ute så det är inte skönt.
Sen i dag har jag skaffat nät så vi kan låsa in pepsi på tomten. Han rymmer hela tiden.han går igenom nätet på det staket vi har nu,men nu ska det upp mera när. så han får allt hålla sig på våran sida. så det blir väl i påsk som det kommer upp. Plus kaninburen som ska byggas klart.
Nä nu får dert vara nog för denna gången. Som sagt tråkigt med Saga att det inte ble några kaninbebisar. 🐰

tjipp tjopp
Margitha  • 37 visningar

Gillar