det sista på fibern till huset

hej och hå.Ny dag idag har jag varit uppe sedan kl halv 7. Hundarna tycker att det är dags att gå upp då. men dom har varit ute,så dom lägger sig och sussar här nere så snällt och tyst, så då är det bara att vara uppe och se söt ut.
Ja så idag kom dom och fixa det sista på fibern till huset,den som går in till dosan,det var någonting dom inte gjorde klart förra gången. men nu är det klart som tur är. Så mycket folk som det sprungit här sista tiden har vi inte haft på flera år. Man blir lite belåten på allt spring. Så nu hoppas jag det inte är mer. eldar lite i dag så jag kan tvätta håret lite i fall Jag blir klippt i helgen.om jag törs vill säga, Jag är så rädd om mitt huvud så jag kommer hålla andan när hon klipper i det.
Nog om det, idag gäller det att hålla i hatten ute kan jag lova, för det blåser småjävlar. Hundarna lyfter nästan när dom är ute och kissar.
Jag är livrädd att få någonting i huvudet av denna blåst. det kan ju flyga omkring vad som helst. en plåt som sitter lös, då blir jag halshuggen.. Ja sånt är livet. idag ska jag ner till sörping och handla lite med. måste ju ha lite i kylen. Det blir ju när Roger kommer hem...
Igår träffade jag min bästaste Bästa. Ninna. fick kramas lite med henne, så hälsade jag på Anneli. min sambos ex bubblade lite med henne med.. Senare sprang jag på Annika på willys, jag hade lagom tänkt på henne när jag såg henne, jag tänkte nämligen åka ut och hälsa på. men så blev det inte. får bli en annan gång.
Nu ska jag ner och stoppa in i pannan och kolla om tvätten är klar.
tjipp tjopp....

  • 109 visningar

Gillar

Kommentarer