Deppig :-(

Ja det är en dag som det bara kom över mig. Var glad som en sångfågel när jag vaknade, pigg och ville ut och gå en långpromenad. Så sagt och gjort så tog jag hundarna och gick Brunnebyrundan. skönt var det och hundarna tyckte om det. När jag kom hem så kände jag bara hur deppet kom krypandes över mig.
Jag tänker på alla bortgångna människor. vänner och nära och kära. Det är sådana dagar man saknar sin far som alltid hade något roligt dumt skämt att dra. Nu är det ingen som kan hans skämt så ingen kan dra något för att muntra upp mig.
Min bror tänker jag på när jag hör en viss låt. Ja Ronny alltså. han dog när jag var 11-12 år
Jag kommer ihåg den dagen han gick bort som i går. Den dagen kommer jag alltid ha med mig. det var jag som fick ringa ambulans den dagen. men jag visste inte att det var för sent för min bror då jag ringde..Han var redan död.
Min andra bror tog livet av sig för mer än ett år sedan. men honom saknar jag inte på det viset, då vi inte var sams.
Igår var det en varm väninnas son som blev mördad för två år sedan. och det känns i hjärtat med, och veta att man kan inte hjälpa de som blev så drabbade av det hela. Jag lider så med dom. Jag är så glad att mina barn Mår bra och lever ett bra liv.
Man får tänka på det och hålla på dessa dagar. Men lättare sagt än gjort. liver går upp och ner hela tiden. och jag råkar vara en sån som hamnar i svackor hela tiden. Men det till hör min sjukdom... Bipolär. Men det är jobbigt när man kommer dit ner.
Jag ska elda vidare och se om jag kan hoppa i badet i dag. sen måste jag ner och handla massa mat. .
så vi ses en annan dag.....

  • 34 visningar

Gillar

Kommentarer